lördag 4 februari 2012

"Godmorgon!"

Har redan varit uppe ett tag och varit o handlat och lite sånt.
Ska aldrig mer åka till en stad en lördagsmorgon när man precis gått upp ur sängen och ännu inte ätit frukost. Va så sjukt irriterad på ALLA ... förutom karln då! Men folk kan fan inte köra bil, de lär sig inte vart varningsblinkersen sitter om man stannar på vägkanten på en jättttetrafikerad väg, de fattar inte att det är fler än de själva som ska gå i affären / parkera på parkeringar... Ååh! Ursh! Men nu har jag iallafall fått i mig lite frukost så det känns genast mycket bättre! :)

Undra vad denna dagen har att erbjuda ?
Har ju redan skottat fram min bil och varit ute så den delen är ju avklarad... Tvätta ? Laga mat (senare) , kanske elda upp alla kartonger som varit till duschkabinen m.m, fixa inför kvällen då det kommer lite trevligt folk och tar några öl och kollar på melodifestivalen med oss! :) Det ska bli skoj! Inviga nya duschen ska ja göra med! :D Ska bli en trevlig upplevelse haha ha det fint!

Bjuder på en bild jag tog för nån vecka sen på vår lilla hon-katt Gösta ! Ja, det är en tjej som heter Gösta ;) haha halvöringen! Kan ta den historien en annan dag ^^ Hade långt ifrån lika mkt snö då som vi har nu iallafall!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar