fredag 29 mars 2013

Glad påsk!

Hejsan hoppsan! :)
Var ett tag sen, har helt enkelt inte haft lust att blogga :P
Men vågen rör sig neråt och träningen rullar på :)
Idag har vi varit och tvättat min bil, UNDERBART att den äntligen är lite ren nu iaf hehe ska bli spännande att se hur länge det håller sig så :)
Ikväll blir det kalas iallafall :) Och imorgon ska gubben t Elmia så då drar jag ner t mina föräldrar o har de bra :)

Glad påsk på er!
Kramar


2 kommentarer:

  1. Såg en spännande sak...
    På din Fb skriver du följande: "Evelina Svensson Elisabeth : Exemplariskt vet jag inte men jag tränar ca 6-8 ggr/vecka Och det bidrar ju endel. Vill veta att när jag gått ner det jag behöver att jag gjort det TACK VARE MIG SJÄLV Och inte pga operationen, den har ju bara varit ett hjälpmedel och ingen lösning
    den 24 mars kl. 16:37"
    Då har jag en fråga. Innan du opererade dig tränande du så mycket? Försökte du ens träna så mycket? Och jo allt du har lyckas med nu är tack vare operationen annars kunde du ha klarat det utan DEN!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Moget att du vågar stå för vem du är ;)
      Men ja jag försökte träna så mkt jag kunde men det gick inte för jag fick alldeles för ont i kroppen, varken mina knän, rygg eller vrister klarade av det. Operationen är ändå bara ett hjälpmedel, den är som jag skrivit ingen lösning så då kan man ju faktiskt inte säga att det är tack vare den i o m att den bara varit en push på vägen.
      Jag vill heller inte rådgiva folk att göra denna op för ALLT ÄR UPP TILL VAR OCH EN. Det kanske hjälpte mig, men det kanske inte hjälper den eller den.
      Jag vet flera som inte varit tillräckligt pålästa om gbp-op o sen gjort det bara för att de kan, och visst de har gått ner i vikt. MEN sen har de gått upp igen eftersom de inte bytt livsstil med mer träning och näringsrik och nyttig kost.

      Radera